Over Chronisch Gezond

Het boek ‘Chronisch Gezond

Vlak voordat ik mijn laatste boek af had, stond het vast dat dit boek deze keer echt de titel De Omgekeerde Wereld zou krijgen. Omdat alle partijen die naar macht streven – overheid, voedingsindustrie, farmaceutische industrie, etc. – de leugen poneren als waarheid (en ervan uitgaan dat iedereen zo stom is dat te geloven), is de oplossing simpel: draai die leugen om!
Dus toen ik om de een of andere reden op de site van het RIVM terechtkwam, zag ik daar tot mijn stomme verbazing dat er in 2018 bijna 10 miljoen mensen chronisch ziek waren.

En opeens viel bij mij het kwartje: Chronisch Gezond moest het zijn, het omgekeerde van ‘chronisch ziek’. Dat is namelijk precies waar dat boek over gaat.

HOE HET BEGON…

De video stamt nog uit het begin van Chronisch Gezond. Omdat ik om me heen zag wat mijn kleinzoon van toen een jaar of 7 toegestopt kreeg, en na onderzoek wist wat daar allemaal inzat, dacht ik: dat moet iedereen weten. Dat leidde tot mijn eerste gezondheidsboek, Niet Te Verteren. Dat ging dus alleen over voeding (een goed boek trouwens).

Maar gaandeweg zag ik de rode draad die ik bij voeding had ontrafeld, ook bij andere industrieen; gezondheid (en ziekte) zijn een verdienmodel waar het belang van de aandeelhouders groter is dan onze gezondheid, Daarom schreef ik 5 jaar geleden Chronisch Gezond, Recept Voor Een Vitaal Leven. De volgende stap was de Cursus Chronisch Gezond, de handreiking aan wie dan ook om te gaan voor een gezonder leven.

BE MY GUEST!

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED, ZAL JE KRIJGEN WAT JE ALTIJD KREEG.

Ben je daar tevreden mee of wil je groeien?